Μοσχάτο: Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος – Συνελήφθη μία γυναίκα

Μοσχάτο: Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος – Συνελήφθη μία γυναίκα

Ενώ αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, πλέον η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια, καθώς μία γυναίκα που ήταν μαζί του χθες το βράδυ, συνελήφθη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου του άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Δευτέρας (16/1) σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο. 

Ενώ αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, πλέον η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια, καθώς μία γυναίκα που ήταν μαζί του χθες το βράδυ, συνελήφθη. 

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως το θύμα ήταν λογιστής και φέρεται, σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας, να της χρωστούσε χρήματα. Ειδικότερα η συλληφθείσα ανέφερε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο πως πήγε στο σπίτι του άνδρα προκειμένου να συζητήσουν και τσακώθηκαν. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να τον πνίξει.

Εκείνος αντέδρασε και άρχισε να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εκδοχή που επικαλέστηκε η γυναίκα, το θύμα φέρεται να πήρε ένα σχοινί και να κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο. «Η γυναίκα στο τέλος παραδέχθηκε πως όταν ο άνδρας πέρασε το κεφάλι του μέσα από το σχοινί, εκείνη του ζήτησε να αυτοκτονήσει και του έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Με δεδομένα τα παραπάνω τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση διεξάγουν έρευνα προκειμένου να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας και να καταλήξουν σε στέρεα συμπεράσματα. 

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο με την 47χρονη πριν το έγκλημα

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή