Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με ριφιφί σε κατάστημα ψιλικών (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με ριφιφί σε κατάστημα ψιλικών (εικόνες)

Οι δράστες που «χτύπησαν» στις 4.00 τα ξημερώματα είχαν μελετήσει όπως φαίνεται κάθε σημείο του μαγαζιού

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/1) σε κατάστημα ψιλικών στην 25η Μαρτίου με λεία τσιγάρα και άλλα καπνικά προϊόντα αξίας άνω των 10.000 ευρώ.

Οι δράστες που «χτύπησαν» στις 4.00 τα ξημερώματα είχαν μελετήσει όπως φαίνεται κάθε σημείο του μαγαζιού, ενώ για να μην ηχήσει ο συναγερμός του καταστήματος που είναι συνδεδεμένος με εταιρεία φύλαξης εισέβαλαν, όπως δήλωσε στη voria.gr, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, πρώτα στην πολυκατοικία και ξήλωσαν όλα τα καλώδια των τηλεφώνων.

Όπως περιέγραψε ο κ. Δεσπουλάρης οι δύο δράστες εισέβαλαν στο μαγαζί του σπάζοντας ένα σημείο του τοίχου που είναι φτιαγμένος με γυψοσανίδα και το οποίο δεν είναι ορατό από τον κεντρικό δρόμο.

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με ριφιφί σε κατάστημα ψιλικών (εικόνες)-1

Πριν εισβάλουν και αφού έκοψαν τα τηλέφωνα του καταστήματος και όλης της πολυκατοικίας έσπασαν το εξωτερικό κουτί του συναγερμού και το βούτηξαν σε ένα κουβά με νερό αχρηστεύοντάς το, ενώ με μια βαριοπούλα έσπασαν ένα σημείο της γυψοσανίδας, ανοίγοντας μια τρύπα από την οποία μπούκαραν στο μαγαζί.

Οι δύο δράστες «φορούσαν μάσκες full face και γάντια» και με την άνεσή τους πήραν όλα τα καπνικά προϊόντα αξίας άνω των 10.000 ευρώ και από την ταμειακή μηχανή «780 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 230 ευρώ σε κέρματα».

Πηγή: Voria.gr

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή