Θα απολογηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο Χρήστος Καλογρίτσας

Θα απολογηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο Χρήστος Καλογρίτσας

Απορρίφθηκε το αίτημα του πρώην υπουργού για εξέταση του γιου του Χρήστου Καλογρίτσα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αντίθεση με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος ενημέρωσε μέσω των δικηγόρων του πως δεν θα προσέλθει ο ίδιος για να απολογηθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, ο συγκατηγορούμενός του, επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας, ενημέρωσε ότι θα προσέλθει αυτοπροσώπως και θα απολογηθεί.

Η απολογία του Χρήστου Καλογρίτσα αναμένεται να γίνει τη μεθεπόμενη εβδομάδα, δηλαδή μετά τις 31 Ιανουαρίου, και, όπως δήλωσε ο συνήγορός του Ανδρέας Λοβέρδος, ο εντολέας του θα χρειαστεί μία ημέρα για να απολογηθεί.

Κατά τη συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου, η πρόεδρος της δίκης, Ιωάννα Κλάπα, ανακοίνωσε την απόφαση ότι δεν δέχεται το αίτημα της υπεράσπισης του δικαζόμενου υπουργού Νίκου Παππά που είχε ζητήσει να κληθεί και να εξεταστεί ως μάρτυρας ο γιος του Χρήστου Καλογρίτσα, Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

Επί του αιτήματος είχε τοποθετηθεί θετικά η εισαγγελέας της έδρας, Ολγα Σμυρλή.

Κατά τη ακροαματική διαδικασία εξετάστηκε το τραπεζικό στέλεχος, που διετέλεσε σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Τράπεζα Αττικής, Αθανάσιος Τσάδαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στον δανεισμό του επιχειρηματία από την τράπεζα και στα προβλήματα που υπήρχαν.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή