Νίκαια: «Τσακωθήκαμε, είχα πιει και την σκότωσα» – Το χρονικό μίας ακόμη γυναικοκτονίας

Νίκαια: «Τσακωθήκαμε, είχα πιει και την σκότωσα» – Το χρονικό μίας ακόμη γυναικοκτονίας

Από το ιστορικό του 50χρονου προκύπτουν οι πολύ συχνοί και άγριοι τσακωμοί που είχε με τη γυναίκα του καθώς η ροπή του προς το αλκοόλ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της Νίκαιας από τη νέα γυναικοκτονία που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1).

Περίπου στις 5.30 τα ξημερώματα ένας 52χρονος επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφερε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη γυναίκα του. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και εντόπισαν τον 50χρονο οικοδόμο ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. 

Ο δράστης του εγκλήματος υπέστη επιληπτική κρίση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικό όπου παρέμεινε για μικρό διάστημα προκειμένου να νοσηλευτεί, ενώ πλέον έχει πάρει εξιτήριο και σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το προφίλ του δράστη

Αναλύοντας πάντως τα δεδομένα και το ιστορικό του 50χρονου, προκύπτει πως οι άγριοι τσακωμοί που είχε με τη γυναίκα του ήταν μόνιμοι, ενώ ο ίδιος εμφανιζόταν συχνά μεθυσμένος. 

Ειδικότερα, τόσο το 2017 όσο και το 2019 ο άνδρας είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από καταγγελίες γειτόνων στις Αρχές. Ωστόσο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, παρά τη σύλληψή του, η σύζυγος του δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη. 

Παράλληλα, όπως πληροφορείται το kathimerini.gr, το 2017 είχε εντοπιστεί μεθυσμένος και είχε μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα για προστατευτική φύλαξη. Όπως εξήγησαν πηγές που ασχολούνται με την υπόθεση, ο 50χρονος εμφάνιζε και επιληπτικές κρίσεις οι οποίες γινόντουσαν πολύ έντονες καθώς κατανάλωνε αλκοόλ μαζί με φάρμακα.

Πρόκειται δηλαδή για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε εδώ και καιρό προβλήματα και είχε αναγκάσει την γυναίκα του να στείλει το παιδί τους στη μητέρα της στη Σαλαμίνα προκειμένου να μην βρίσκεται μπροστά στα βίαια ξεσπάσματα του πατέρα του.

«Τσακωθήκαμε, είχα πιει και την σκότωσα»

Επιπλέον οργή προκαλούν και τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της γυναίκας του. «Όπως κάθε φορά που μαλώναμε, είχε πιει κιόλας, τσακωθήκαμε και την σκότωσα» υποστήριξε αναφερόμενος στο άγριο έγκλημα.

Τέλος ενδεικτικά της περιπέτειας που περνούσε το θύμα είναι και τα όσα σημείωσε κάτοικος της Νίκαιας μιλώντας στην ΕΡΤ. «Μέθαγε, την χτύπαγε, μετά καλούσε ασθενοφόρο, μετά την ξαναχτύπαγε» δήλωσε.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή