Κολωνός: Σε απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Σε απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, θύμα βιασμού και ματρωπείας, όπως είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Αφορμή η απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση. 

«Κατά πλειοψηφία απερρίφθη η προσφυγή της. Υπήρχε μια δικαστής εξαιρετική, η οποία πραγματικά σε 40 σελίδες προσέφερε στο συγκεκριμένο βούλευμα για ποιους λόγους πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα. Οι άλλοι δύο δικαστές είχαν διαφορετική άποψη και δυστυχώς θα παραμείνει στην φυλακή. Εμείς βέβαια, με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης. Νομίζω ότι το θέμα με την μητέρα δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σταθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο», είπε.

Όπως είπε, η οικογένεια είναι σε τραγική κατάσταση. «Τα ίδια τα παιδιά, λένε, και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η 12χρονη έχει καταθέσει το ίδιο, κατ’επανάληψη και βλέπουμε τις δικαστικές αρχές να πιστεύουν τη 12χρονη α λα καρτ, δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις δέχονται ακριβώς αυτά που λέει, στην περίπτωση της μητέρας, είδαμε ότι δεν δέχονται ακριβώς αυτά που λέει», σημείωσε.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή