Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας

Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας

Συνελήφθη «μετά από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση» μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Facebook

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η Αστυνομία.

Ειδικότερα, μετά το πέρας εκδήλωσης με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου με τη διαδικασία του αυτόφωρου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Σε επικοινωνία του kathimerini.gr με τον κ. Τατσόπουλο, μας ανέφερε ότι συνελήφθη «μετά από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση» μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Facebook, που «προφανώς δεν ήταν συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση».

Η μήνυση και η ανάρτηση «έχει να κάνει με τη δήλωση του, ότι σώθηκε από ένα θαύμα που του έκανε ο άγιος Εφραίμ», που -όπως τόνισε ο κ. Τατσόπουλος- «τον θυμήθηκε εγκαινιάζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, γιατί είναι υποψήφιος με τον Βελόπουλο».

«Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι σε αυτή τη διαδικασία επειδή κάποιος φαιδρός τύπος αποφάσισε να μου κάνει μήνυση», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή