Βόλος: Άνδρας 84 ετών έδειρε τη νύφη του για οικονομικές διαφορές

Βόλος: Άνδρας 84 ετών έδειρε τη νύφη του για οικονομικές διαφορές

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την Παρασκευή πήρε προθεσμία για απολογηθεί ένας 84χρονος που κατηγορείται ότι έδειρε την 53χρονη νύφη του χθες Τρίτη έξω από το κατάστημά του στο κέντρο της πόλης. Η ίδια υπέβαλλε μήνυση εναντίον του λέγοντας ότι στον διαπληκτισμό πάνω της έσκισε το μπουφάν και την τραβούσε από τα μαλλιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης (31/1) στην οδό Δημητριάδος, μπροστά στα μάτια περαστικών και πελατών γειτονικής τράπεζας. Ο ηλικιωμένος και η νύφη του φέρεται να έχουν οικονομικές διαφορές. Ο πεθερός αν και μοίρασε την περιουσία στα παιδιά του το συγκεκριμένο κατάστημα που στέγαζε την επιχείρησή του, είχε υποσχεθεί ότι θα το έδινε στη νύφη του όταν συνταξιοδοτούνταν.

Όμως αυτό δεν έγινε και η νύφη του χθες με εξουσιοδότηση του συζύγου της περίμενε τον πεθερό της έξω από το κατάστημα στις 8:30 π.μ. και του ζήτησε τα κλειδιά. Εκείνος θύμωσε και διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά ενώ στη συνέχεια ο άνδρας φέρεται να βιαιοπράγησε εναντίον της.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ενώ ο 84χρονος είπε στον εισαγγελέα ότι δεν ζει με τα παιδιά του, αλλά μόνος του, φροντίζοντας τον εαυτό του.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή