Βόλος: Εισαγγελική έρευνα για bullying σε 13χρονο

Βόλος: Εισαγγελική έρευνα για bullying σε 13χρονο

Το νέο, σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, με θύμα ένα 13χρονο αγόρι από άτομο που φέρεται να ανήκει σε συμμορία ανηλίκων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε στον Βόλο έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς 13χρονου που έπεσε θύμα βίας σε σχολείο.

Το νέο, σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, με θύμα ένα 13χρονο αγόρι από άτομο που φέρεται να ανήκει σε συμμορία ανηλίκων.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 15χρονος δράστης κατέβασε το παντελόνι του μικρότερου μαθητή. Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται περιστατικό σχολικού εκφοβισμού: πριν από έναν περίπου μήνα είχαμε επίθεση συμμορίας σε σχολείο με πέτρες σε ώρα μαθήματος. Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά έχουν θορυβήσει την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τους γονείς.

Μια μέρα μετά το πρόσφατο περιστατικό, στις 15 Φεβρουαρίου, η ίδια ομάδα μαθητών, έσπασε τα γυαλιά συμμαθητή τους, στο ίδιο σχολείο. Οι γονείς και των δύο παιδιών – θυμάτων εκφοβισμού, έχουν υποβάλλει μήνυση.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή