Πάτρα: Στο νοσοκομείο μαθητές από κατανάλωση νοθευμένων ποτών

Πάτρα: Στο νοσοκομείο μαθητές από κατανάλωση νοθευμένων ποτών

18 μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαθητές στην Πάτρα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες, καθώς είχαν καταναλώσει νοθευμένα ποτά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, 18 μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα.

Οι έλεγχοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταθούν, καθώς υπάρχει ανησυχία για ανάλογη συνέχεια λόγω του καρναβαλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της Πάτρας ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν αν σερβίρονται ποτά «μπόμπες» στα πάρτι που διοργανώνονται ακόμα και σε ανηλίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη, από το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει προς πώληση παράνομα αλκοολούχα ποτά προβλέπεται η σφράγιση για χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών και προβλέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών, με στόχο την αποτροπή από την τέλεση των παραβάσεων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή