Τέμπη: Αποθέωση για τον διασώστη της ΕΜΑΚ και προπονητή του ΠΑΟΚ που «λύγισε» στο σημείο του δυστυχήματος

Τέμπη: Αποθέωση για τον διασώστη της ΕΜΑΚ και προπονητή του ΠΑΟΚ που «λύγισε» στο σημείο του δυστυχήματος

Θερμό χειροκρότημα επιφύλαξαν οι αθλητές του στον Ιωάννη Παπαγιαννάκη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόκειται για μια εικόνα που συγκίνησε και έγινε viral: ο διασώστης της ΕΜΑΚ Ιωάννης Παπαγιαννάκης ξεσπάει σε δάκρυα, καθώς επιχειρεί στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη. Η φωτογραφία του Γιάννη Λιάκου από το Intime News κόσμησε και το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής» της 2ης Μαρτίου 2023.

Ο κ. Παπαγιαννάκης, ο οποίος είναι και προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε τα καθήκοντά του στα Τέμπη και επέστρεψε στο κολυμβητήριο. Εκεί, καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους για την προσφορά του.

Οι αθλητές των ακαδημιών της ομάδας τον υποδέχθηκαν στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο με χαμόγελα και «μπράβο», όπως φαίνεται από το βίντεο που ανήρτησε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στα social media.

«Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας «Ήρωα»!» αναφέρθηκε σε δεύτερο tweet του ερασιτέχνη, στην οποία παρουσιάζεται το καρέ που ξεχώρισε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή