«Χρυσή» ληστεία σε χώρο στάθμευσης οχημάτων

«Χρυσή» ληστεία σε χώρο στάθμευσης οχημάτων

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε εξέλιξη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ληστεία με λεία αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σημειώθηκε χθες Πέμπτη (9/3) σε χώρο στάθμευσης οχημάτων στο 221ο χλμ του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες σταμάτησε στον χώρο στάθμευσης και εξήλθαν από αυτό τρία άτομα, αφήνοντας αφενός μόνο του τον 30χρονο οδηγό και αφετέρου μία τσάντα στη θέση του συνοδηγού. 

Τότε ήταν που ένας δράστης πιθανόν Ρομά, αιφνιδίασε τον 30χρονο, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, άρπαξε την τσάντα και άρχισε να τρέχει. Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να καταδιώκει τον δράστη, ωστόσο αυτός τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία πριν υπερπηδήσει την διαχωριστική περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου και γίνει καπνός. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι παθόντες, η τσάντα που εκλάπη περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια «Rolex», 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και διάφορα νομικά έγγραφα, με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων να ανέρχεται σε 250.000 ευρώ. 

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε εξέλιξη. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή