Τραγωδία στα Τέμπη: Ο εφέτης ανακριτής στέλνει τις κλήσεις για απολογία στους τρεις κατηγορούμενους

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο εφέτης ανακριτής στέλνει τις κλήσεις για απολογία στους τρεις κατηγορούμενους

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν την πόρτα του ανακριτή πιθανότατα σήμερα ή αύριο, ώστε να απολογηθούν εκ νέου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις κλήσεις για απολογία στους κατηγορούμενους, δηλαδή τους δύο σταθμάρχες και τον επιθεωρητή, στέλνει σήμερα ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, συνεχίζοντας τις έρευνες για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν την πόρτα του ανακριτή σήμερα ή αύριο, ώστε να απολογηθούν εκ νέου, καθώς οι δικαστικές αρχές φαίνεται πως επιχειρούν να συλλέξουν νέα στοιχεία για την υπόθεση και να αναζητηθούν όλες οι ευθύνες.

Πρόκειται για κίνηση που αφορά τις νέες αρμοδιότητες του νέου ανακριτή, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση του δυστυχήματος, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες σε όλα τα επίπεδα για την αναζήτηση όσων προσώπων εμπλέκονται στο δυστύχημα.

Στο γραφείο του ανακριτή υπάρχει από χθες η ογκωδέστατη δικογραφία, την οποία και μελετά διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για μια πολύπλοκη υπόθεση και με πολλές παραμέτρους, τόσο για τα αίτια του δυστυχήματος όσο και για την εμπλοκή προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, και με βάση την εξέλιξη της έρευνας, είναι πιθανό να απολογηθεί και πάλι ο 59χρονος κατηγορούμενος σταθμάρχης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, ενώ υπαρκτό είναι και το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες διώξεις σε άλλα πρόσωπα το επόμενο διάστημα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή