Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον γερανό που πέφτει πάνω σε κάδους, παρασύροντας διαδηλωτές

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον γερανό που πέφτει πάνω σε κάδους, παρασύροντας διαδηλωτές

Από μακριά φαίνεται γερανός της Αστυνομίας να προσπερνά τα προπορευόμενα οχήματα, να επιταχύνει και να πέφτει πάνω στους κάδους με ορμή, τη στιγμή που στο δρόμο υπήρχαν πολλοί διαδηλωτές. 

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερευνα από τη ΓΑΔΑ διεξάγεται σχετικά με το υπηρεσιακό γερανοφόρο όχημα που έπεσε πάνω σε κάδους στην Ακαδημίας, παρασύροντας διαδηλωτές που συμμετείχαν την πορεία για τα Τέμπη.

Βίντεο που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις για τις ενέργειες μεμονωμένων αστυνομικών στη σημερινή μαζική συγκέντρωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο ένα από αυτά φαίνονται διαδηλωτές που προσπαθούν να σύρουν κάδους απορριμμάτων στη μέση της Ακαδημίας. Από μακριά φαίνεται γερανός της Αστυνομίας να προσπερνά τα προπορευόμενα οχήματα, να επιταχύνει και να πέφτει πάνω στους κάδους με ορμή, τη στιγμή που στο δρόμο υπήρχαν πολλοί διαδηλωτές κι ενώ κάποιοι από αυτούς μπαίνουν στη μέση για να αποτρέψουν τη διέλευσή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monou (@kmonou)

Στη συνέχεια, ο γερανός απομακρύνεται από το σημείο με ταχύτητα, ενώ ο κόσμος συγκεντρώνεται γύρω από ένα άτομο που εκτοξεύτηκε από την πρόσκρουση και φαίνεται πεσμένο στην άσφαλτο.

Σε δεύτερο βίντεο το συμβάν καταγράφεται από άλλη οπτική γωνία, όπου και πάλι ακούγεται το «σπινιάρισμα» του γερανού και ο δυνατός κρότος από την πρόσκρουση στους κάδους.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή