Τέμπη: «Ξύπνησε» η 25χρονη που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου»

Τέμπη: «Ξύπνησε» η 25χρονη που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου»

Σε σταθερή κατάσταση στην Κλινική Πλαστικής νοσηλεύεται και ο 22χρονος τραυματίας που είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της 25χρονης η οποία είχε διακομιστεί από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Παπανικολάου», μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της συντονίστριας διευθύντριας της Α’ ΜΕΘ, κυρίας Μ. Μπιτζάνη, η 25χρονη είναι πολυτραυματίας και εγκαυματίας.

Η 25χρονη «ξύπνησε» από καταστολή και έχει αποκαταστήσει επαφή με το περιβάλλον. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μένει εκτός μηχανικού αερισμού.

Σημειώνεται ότι η 25χρονη είχε διακομιστεί αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στις 2 Μαρτίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Σε σταθερή κατάσταση στην Κλινική Πλαστικής νοσηλεύεται και ο 22χρονος τραυματίας που είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή