Κολωνός: Νέα πρόσωπα θέλει να κατονομάσει η 12χρονη

Κολωνός: Νέα πρόσωπα θέλει να κατονομάσει η 12χρονη

Η δικηγόρος Α. Λεγάκη μετέβη στο ανακριτικό γραφείο, όπου επανέφερε το αίτημα της 12χρονης για συμπληρωματική κατάθεση.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη φύλαξη του σπιτιού όπου μένει η 12χρονη, θύμα μαστροπείας, θα ζητήσουν από την Εισαγγελία Ανηλίκων οι συνήγοροί της μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η ανήλικη από άγνωστο άνδρα εκεί. Παράλληλα, η 12χρονη ζήτησε από την ανακρίτρια να δώσει νέα κατάθεση, στην οποία θα κατονομάσει 6 ή 7 νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Η εκ των συνηγόρων της οικογένειας της 12χρονης, Αντωνία Λεγάκη, υπέβαλε σήμερα εκ νέου αίτημα στην ανακρίτρια της υπόθεσης, προκειμένου το κορίτσι να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για πρόσωπα που δεν έχουν διωχθεί, αλλά συμμετείχαν στη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί.

Η Α. Λεγάκη μετέβη στο ανακριτικό γραφείο όπου επανέφερε το αίτημα της 12χρονης για συμπληρωματική κατάθεση. Το αίτημα είχε υποβληθεί ξανά πριν από περίπου δέκα ημέρες από την έτερη συνήγορο, Ασπασία Ταραχοπούλου, αλλά είχε απορριφθεί ως αόριστο από τη δικαστική λειτουργό.

Το κορίτσι ζητάει να καταθέσει εκ νέου, καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί να κατονομάσει και να υποδείξει στις Αρχές 6 ή 7 πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά, οι οποίοι έχουν παραμείνει εκτός του κύκλου των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο συνηγόρων, αλλά και της πλευράς της μητέρας του παιδιού, οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε το παιδί, αλλά και ο ενήλικος αδελφός του, συσχετίζονται με την πρόθεση του θύματος να κατονομάσει νέους συμμετέχοντες σε όσα έχει υποστεί. 

Σημειώνεται ότι, για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η 12χρονη, έχει υποβληθεί από συγγενικό της πρόσωπο μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Πηγή: ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή