Βγήκαν τα όπλα στην Πιερία: Πήγε να ζητήσει τον λόγο για την κόρη του και τον απείλησαν με καραμπίνα

Βγήκαν τα όπλα στην Πιερία: Πήγε να ζητήσει τον λόγο για την κόρη του και τον απείλησαν με καραμπίνα

Όλα συνέβησαν την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) έξω από το σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, όταν ο άνδρας, για άγνωστο λόγο, άρχισε να βρίζει μία κοπέλα 23 ετών.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 87χρονου και ενός 77χρονου προχώρησαν χθες Τρίτη στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στον Μακρύγιαλο Πιερίας καθώς σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια τους εντοπίστηκαν συνολικά 29 φυσίγγια και δύο κυνηγετικά όπλα (ένα σε κάθε σπίτι) τα οποία κατείχαν νόμιμα πλην όμως δεν λάμβαναν για αυτά τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα, και τελικά, στη σύλληψη των δύο ανδρών έπειτα από επεισόδιο μεταξύ των συλληφθέντων και ενός 51χρονου και της κόρης του. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μηνύσεις που υπέβαλαν ο 51χρονος και η κόρη του 23 ετών, όλα συνέβησαν την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) έξω από το σπίτι του 87χρονου, όταν ο άνδρας, για άγνωστο λόγο, άρχισε να βρίζει την κοπέλα. 

Εκείνη επέστρεψε στο σημείο την επόμενη ημέρα (15/4) με τον πατέρα της και τότε οι δύο συλληφθέντες, ενώ καθόντουσαν στο μπαλκόνι του 77χρονου, άρχισαν να εξυβρίζουν τον 51χρονο, ενώ ο 77χρονος έβγαλε ένα από τα δύο κυνηγετικά όπλα που εντοπίστηκαν και άρχισε να τον απειλεί. 

Τόσο ο 87χρονος, όσο και ο 77χρονος αναμένεται να μεταφερθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή