Νεκρή γυναίκα στη Βαρβάκειο: Το στοιχείο που «δείχνει» ληστεία – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρή γυναίκα στη Βαρβάκειο: Το στοιχείο που «δείχνει» ληστεία – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ληστεία που κατέληξε σε τραγωδία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή, χθες, Τρίτη (23/5, σε πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά. 

Η γυναίκα, κατά εκτίμηση περίπου 50 ετών, βρέθηκε χθες το πρωί από διερχόμενο, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε τη δημοτική αστυνομία. Εφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, ενώ το σημείο όπου εντοπίστηκε είναι στέκι τοξικομανών. Στην κατοχή της δεν βρέθηκαν έγγραφα που να την ταυτοποιούν.

Νεκρή γυναίκα στη Βαρβάκειο: Το στοιχείο που «δείχνει» ληστεία – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.-1

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ληστεία που κατέληξε σε τραγωδία. Και αυτό γιατί στο θύμα βρέθηκε κομμένο λουράκι τσάντας, με την ίδια την τσάντα όμως να αγνοείται. Ετσι, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι κάποιος δράστης ή δράστες να προσπάθησαν να πάρουν την τσάντα της γυναίκας και εκείνη να αντιστάθηκε. 

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» το οπτικό υλικό από κάμερες παρακείμενων κτιρίων της περιοχής σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δολοφόνων, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νεκρή γυναίκα στη Βαρβάκειο: Το στοιχείο που «δείχνει» ληστεία – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.-2

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή