Πανελλαδικές 2023 – ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Ανατομία, ΑΟΘ, Δίκτυα υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Πανελλαδικές 2023 – ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Ανατομία, ΑΟΘ, Δίκτυα υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Μετά τη σημερινή εξέταση, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου στα μαθήματα της Ηλεκτροτεχνίας 2, στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, στο Ναυτικό Δίκαιο και στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, εξετάζονται σήμερα Τετάρτη οι υποψήφιοι μαθητές των ΕΠΑΛ στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Μετά τη σημερινή εξέταση, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου στα μαθήματα της Ηλεκτροτεχνίας 2, στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, στο Ναυτικό Δίκαιο και στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα: 

Δείτε εδώ τα θέματα σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ

Δείτε εδώ τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)

Δείτε εδώ τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών

Δείτε εδώ τα θέματα στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Σχολιασμός των σημερινών θεμάτων

Το kathimerini.gr, όπως κάθε ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων, προσφέρει στους αναγνώστες του τόσο τις πλήρεις λύσεις των θεμάτων όσο και σχολιασμό τους μέσω της συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Ειδικότερα, τα θέματα στο μάθημα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ ήταν μέτριας δυσκολίας και μπορούσαν να θεωρηθούν θέματα που είχαν δουλευτεί ενώ σε σχέση με πέρυσι ήταν αυξημένης δυσκολίας και σε κάποια υποερωτήματα ζητούνταν αρκετές λεπτομέρειες από το βιβλίο.

Σε ό,τι αφορά τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα σημερινά θέματα κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και ήταν πιο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι. Επίσης η ομάδα Δ είναι εμπνευσμένη από την τράπεζα θεμάτων.

Στο μάθημα Δίκτυα Υπολογιστών, τα θέματα ήταν βατά, στο πνεύμα των τελευταίων ετών με εξαίρεση το ερώτημα Γ.1 που είχε κάποια χρόνια να πέσει. Σε γενικές γραμμές δεν θα δυσκόλευαν κάποιον που ήταν καλά προετοιμασμένος.

Τέλος, στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, τα θέματα ήταν αναμενόμενα και κάλυπταν όλο το φάσμα της ύλης, ενώ κυμαίνονταν σε ίδιο επίπεδο δυσκολίας με τα περσινά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειαζόταν στο 4ο θέμα, όπου απαιτούσε κριτική σκέψη και να έχει κάποιος γνώση όλων των κεφαλαίων της ύλης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)

Δίκτυα Υπολογιστών

Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή