Η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει ότι σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αμερικανού τουρίστα

Η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει ότι σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αμερικανού τουρίστα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι έρευνες για τον εντοπισμό εξαφανισθέντος ατόμου στην Αμοργό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε συνεργασία με συναρμόδιες Αρχές και εθελοντικές ομάδες», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προσθέτει ότι «από πλευράς Αστυνομίας συμμετέχουν 10 αστυνομικοί, αστυνομικός σκύλος με συνοδό, καθώς και ειδικός πραγματογνώμονας που έχει διοριστεί στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας – σχηματισθείσας δικογραφίας».

«Συνεπώς, αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες κάνουν λόγο για παύση των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φίλος του αγνοούμενου Αμερικανού στην Αμοργό ζητά με ανάρτησή του τη βοήθεια του κόσμου με δωρεές προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Όπως αναφέρει, οι αρχές έχουν πλέον σταματήσει να ψάχνουν για τον συνταξιούχο αστυνομικό και πλέον οι έρευνες γίνονται από εθελοντές, φίλους και συγγενείς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT