Αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή

Αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή

Παραμένει κρατούμενος

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις 28 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του αυτοφώρου του δημοσιογράφου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του κατηγορούμενου μετέβη σε τμήμα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια, όπου και κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της.

Επί του παρόντος, ο δημοσιογράφος παραμένει κρατούμενος ενώ το δικαστήριο καλεί καταγγέλλουσες να προσέλθουν στο δικαστήριο για να καταθέσουν και να ενημερωθούν για το αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης που υπέβαλε ο κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα σε βάρος του δημοσιογράφου, που εργάζεται ως συμβασιούχος στην ΕΡΤ, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Ο εισαγγελέας παράλληλα έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας όσον αφορά μη αυτόφωρες πράξεις, σε προγενέστερο χρόνο, του κατηγορουμένου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του. Ετσι θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας ώστε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT