Δολοφονία στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του 54χρονου

Δολοφονία στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του 54χρονου

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν αν αυτές οι απειλές σχετίζονται με τη δολοφονία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον δύο άτομα φέρονται να έχουν στείλει το τελευταίο διάστημα απειλητικά μηνύματα στον 54χρονο τοπογράφο που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τη διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν αν αυτές οι απειλές σχετίζονται με τη δολοφονία. Σύμφωνα με το skai.gr, οι αποστολείς αυτών των απειλητικών μηνυμάτων αν και έχουν τοποθετηθεί στη λίστα των υπόπτων, προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία ότι θα μπορούσαν να προβούν στη δολοφονία του 54χρονου.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι απειλές φαίνεται ότι είναι σε επίπεδο επαγγελματικών διαφορών, αλλά σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, εξετάζεται το κίνητρο για τη δολοφονία του να είναι μεικτό, δηλαδή συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών διαφορών.

Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός να είναι το ίδιο πρόσωπο. 

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν λάβει εννέα καταθέσεις από την Αθήνα και έξι από τη Μύκονο ενώ θα λάβουν δύο ακόμα από άτομα που έχουν έρθει από τη Μύκονο προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία, και αργότερα από τη σύζυγο του θύματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT