Δήμος Αθηναίων για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης: Τίθενται σε αργία οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι

Δήμος Αθηναίων για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης: Τίθενται σε αργία οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι

Ανακοίνωση σχετικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση σχετικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά: Αναφορικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία συμμετείχαν δημοτικοί υπάλληλοι, με δράση τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023, ξεκαθαρίζουμε ότι η Δημοτική αρχή του Δήμου Αθηναίων επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και στη δράση εγκληματικών κυκλωμάτων. Γι’ αυτό, όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργάστηκε με τις αρμόδιες αρχές και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο τους με όποιον τρόπο κρίνεται αναγκαίος για την ταχύτερη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εξυπακούεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι τίθενται αμέσως σε αργία ενώ θα προχωρήσουν ταυτόχρονα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT