ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόμβα-φάρσα στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου

vomva-farsa-sto-dikastiko-megaro-korinthoy-2003875

Ταλαιπωρία υπέστησαν οι υπάλληλοι του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου και οι εργαζόμενοι σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται το δικαστικό μέγαρο, ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα που τελικά αποδείχτηκε φάρσα.

Συγκεκριμένα στις 12.30 μετά το μεσημέρι, δικαστικός υπάλληλος ενημέρωσε την αστυνομία, ότι άγνωστος τηλεφώνησε στην εισαγγελία Κορίνθου και είπε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο δικαστικό μέγαρο, η οποία θα εκραγεί στις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Αμέσως, η αστυνομία πήγε στο σημείο και εκκένωσε το δικαστικό μέγαρο καθώς και όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Στην συνέχεια και μετά τις 2.00, πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν έλεγχο στα δικαστήρια και διαπιστώθηκε, ότι ήταν φάρσα με αποτέλεσμα να επιτρέψουν την είσοδο στο δικαστήριο, αλλά και στα υπόλοιπα κτήρια του οικοδομικού τετραγώνου, λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα.

Στο μεταξύ και ύστερα από την προχθεσινή εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε έξω από το γραφείο του 2ου τακτικού ανακριτή Κορίνθου, παραμένουν αστυνομικοί εξωτερικά των δικαστηρίων και ελέγχουν το κτίριο.