Απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις, που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, με αφορμή και την επέτειο των Ιμίων.

Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο, 1-2-2014, στις 7 το απόγευμα, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή, στο Μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, ενώ στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντωση στο Σύνταγμα, από διάφορες αντιφασιστικές οργανώσεις και στις 6.30 στα Προπύλαια, από την Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, «οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 1-2-2014 στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας».

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «η παραπάνω απόφαση, δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή