ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο “αντίο” στον Σάκη Μπουλά

to-teleytaio-amp-8220-antio-amp-8221-ston-saki-mpoyla-2008614

Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές, όλοι συντετριμμένοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον δημοφιλή και αγαπημένο ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης και ερμηνευτή, Σάκη Μπουλά.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του. "Καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε", ανέφερε σε ανακοίνωσή της.Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές, όλοι συντετριμμένοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον Σάκη της καρδιάς τους.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη και παρακάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», 210 7757153, 210 7757934.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Για τον λόγο αυτό διέκοψε και τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, όπου συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν : Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.