Βομβιστική επίθεση στο γραφείο του Φ. Κρανιδιώτη

Βομβιστική επίθεση στο γραφείο του Φ. Κρανιδιώτη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Ν.Δ. στη Β' Πειραιά, Φαήλου Κρανιδιώτη.

Από την έκρηξη, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 01.00 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου, που βρίσκεται στην οδό Σκούφου 12, στην περιοχή της Πλάκας, στην Αθήνα.

Την εμπρηστική επίθεση καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζεται ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλου Κρανιδιώτη καταδίκασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου: "Καταδικάζουμε δριμύτατα την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη. Το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων πρέπει να υψώσουμε φραγμό στους θιασώτες της βίας και της τρομοκρατίας".

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη η καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του κ.Κρανιδιώτη, όπως αυτονόητη είναι και η καταδίκη κάθε παρόμοιας ενέργειας . Την ίδια στιγμή, κάθε προσπάθεια επαναφοράς της θεωρίας των δύο άκρων και αξιοποίησης τέτοιων ενεργειών για την υπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων θα πέσει στο κενό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή