Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στο κέντρο λόγω επίσκεψης Γκάουκ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στο κέντρο λόγω επίσκεψης Γκάουκ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαγορεύονται αύριο από τις 08.00 μέχρι τις 19.00, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ. Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει για τους εξής δρόμους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 16:40, οπότε προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος που τον μετέφερε, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Τον κ. Γκάουκ υποδέχθηκε, εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Το σημερινό πρόγραμμα του Γερμανού αξιωματούχου περιελάμβανε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακροπόλεως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή