Από το Χαροκόπειο σε… μεζεδοπωλείο η σύνοδος των πρυτάνεων

Από το Χαροκόπειο σε… μεζεδοπωλείο η σύνοδος των πρυτάνεων

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε γνωστό… μεζεδοπωλείο της Καλλιθέας συνεχίστηκε τελικά η έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων, που εξελισσόταν στο, προεδρεύον της συνόδου, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και διεκόπη.

Αιτία της διακοπής ήταν η παρουσία μικρής ομάδας φοιτητών που θέλησε να παρακολουθήσει την σύνοδο και φώναζε συνθήματα υπέρ της μη διαγραφής των «αιώνιων» φοιτητών, αιτήματος, πάντως με το οποίο οι πρυτάνεις συμφωνούν, όπως έχει δηλώσει στην «Κ» και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Ιωάννης Μυλόπουλος.

Την απόφαση να διακοπεί η σύνοδος έλαβε ο προεδρεύων του συντονιστικού, πρύτανης του Χαροκόπειου, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.

Οι συμμετέχοντες στην σύνοδο μετέβησαν σε γειτονικό εστιατόριο για να γευματίσουν και να συζητήσουν για τα τρέχοντα θέματα, όπως τα αποτελέσματα της συνάντησης με τα προεδρία των συμβουλίων ιδρύματος, αλλά και τον υπουργό Παιδείας, κ. Αρβανιτόπουλο, η οποία εκρίθη αποτυχημένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή