Ιδιαίτερη αντιμετώπιση στις Πανελλήνιες για τα παιδιά του Ληξουρίου ζήτησε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Ιδιαίτερη αντιμετώπιση στις Πανελλήνιες για τα παιδιά του Ληξουρίου ζήτησε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, στον οποίο μετέφερε το αίτημα των μαθητών της Γ' τάξης του Λυκείου Ληξουρίου για ιδιαίτερη αντιμετώπιση στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ο κ. Σπύρου αφού παρέδωσε το σχετικό ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου στον κ. Αρβανιτόπουλο, τόνισε ότι «η έντονη σεισμική δραστηριότητα, εκτός των πρακτικών προβλημάτων επέδρασε, στην ψυχολογία των μαθητών, που έβλεπαν όλα γύρω τους να καταρρέουν και τις οικογένειές τους να ταλαιπωρούνται, ενώ ο φόβος ήταν διάχυτος σε μικρούς και μεγάλους».

Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι «με την ένταξή τους σε ειδική κατηγορία θα μπορέσουν να διαγωνιστούν ισότιμα με τα παιδιά των άλλων σχολείων στη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων». Ο υπουργός Παιδείας, δεσμεύτηκε στον περιφερειάρχη ότι σύντομα το υπουργείο θα ανακοινώσει την απόφαση αναφορικά με το αίτημα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή