Τρόφιμα αντί εισιτηρίου σε σχολική παράσταση

Τρόφιμα αντί εισιτηρίου σε σχολική παράσταση

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη θα προσφέρουν όσοι βρεθούν αύριο το βράδυ στο θέατρο του Athens Community School (ACS) στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, θα διασκεδάσουν από ανθρώπους που δουλεύουν με μεράκι για τον ίδιο στόχο, της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Ειδικότερα, περίπου 50 μαθητές, απόφοιτοι, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ACS θα παρουσιάσουν στο θέατρο του σχολείου μία μουσικοχορευτική παράσταση, με στόχο να συλλεχθούν είδη μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλανδρίου, για τη στήριξη των δημοτών του Χαλανδρίου. Δηλαδή, κάθε θεατής θα πρέπει να φέρει μαζί του μία σακούλα με είδη όπως λάδι, ζάχαρη, ζυμαρικά, χαρτικά είδη και είδη υγιεινής, βρεφικές τροφές, φρυγανιές, μαρμελάδες, κομπόστες, κονσέρβες και, ευρύτερα, είδη μπακαλικής. «Στόχος μας είναι να μαζευτούν 525 σακούλες» λένε οι διοργανωτές, δηλαδή στοχεύουν να γεμίσουν το θέατρο των 525 θέσεων του ACS.

Μάλιστα, η προσφορά των ανθρώπων του ACS αποκτά μία άλλη διάσταση αν αναλογισθούμε ότι τα μέλη της παράστασης που θα παρουσιαστεί έχουν δουλέψει ιδιαίτερα γι’ αυτήν. Στην παράσταση συμμετέχουν μαθητές του σχολείου -ο μικρότερος είναι στην Δ΄ Δημοτικού- έως και καθηγητές και απόφοιτοι, και όλοι τους πέρασαν από οντισιόν για να ανέβουν στη σκηνή και να μετάσχουν στο βαριετέ. Μάλιστα, πριν από την αυριανή βραδιά προηγήθηκε ένας μήνας προβών. «Τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν το πνεύμα της συλλογικότητας στη σχολική κοινότητα αλλά και της προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας» ανέφερε χθες στην «Κ» μέλος του σχολείου που συμμετέχει στην παράσταση.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ., το σχολείο βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 129 και Καζαντζάκη στο Χαλάνδρι, διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ, ενώ για όσους επιλέξουν το μετρό το σχολείο βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τον σταθμό της Αγίας Παρασκευής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή