Αμαλιάδα: Ισόβια για τον φόνο του επιχειρηματία

Αμαλιάδα: Ισόβια για τον φόνο του επιχειρηματία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμαλιάδας στην κατηγορούμενη για τον φόνο τον επιχειρηματία, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι της στο Διακοπτό της Αχαΐας.

Ο συγκατηγορούμενός της κηρύχθηκε ομόφωνα αθώος. Επίσης, το ίδιο δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων για τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της οπλοχρησίας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι υπεύθυνος για την δολοφονία είναι ο αποβιώσας, από τον Σεπτέμβριο του 2009, σύντροφός της.

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της, χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, ενώ για τον συγκατηγορούμενό της ανέφερε, πως υπάρχουν αμφιβολίες για την ενοχή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο φόνος του επιχειρηματία είχε γίνει στις 25 Μαΐου του 2009 και αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2010, όταν βρέθηκε η σορός θαμμένη στο υπόγειο του σπιτιού στο Διακοπτό, όπου διέμενε η κατηγορούμενη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή