Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρθρώθηκε από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ιδιαίτερα κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα και στη συνέχεια σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τις πρωινές ώρες της 17ης Μαρτίου και μετά από πολυήμερη έρευνα, ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ελευσίνας, φορτηγό αυτοκίνητο ψυγείο, με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 τόνοι κάνναβης. Εξάλλου, σε αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή του Π. Φαλήρου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 81,320 κιλών.

Επίσης, στην κατοικία του «εγκεφάλου» της εγκληματικής οργάνωσης, βρέθηκαν 600 ασκοί μεταφοράς και αποθήκευσης οίνου οι οποίοι επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μέρους της κατασχεθείσας ποσότητας στο εξωτερικό.

Συνελήφθησαν έξι άτομα αλβανικής υπηκοότητας και κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η κατασχεθείσα ποσότητα είχε μεταφερθεί με άγνωστο σκάφος σε ερημική ακτή του Ν. Αχαΐας, από όπου οι συλληφθέντες την παρέλαβαν για να την μεταφέρουν σε περιοχή της Αττικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή