Πλειοψηφία δημοτικών αστυνομικών επανατοποθετείται στην ΕΛΑΣ

Πλειοψηφία δημοτικών αστυνομικών επανατοποθετείται στην ΕΛΑΣ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και επανατοποθέτησης 2.722 πρώην δημοτικών αστυνομικών από το ΑΣΕΠ, προχωρά προς την ολοκλήρωσή της η διαδικασία κινητικότητας, μετά την επίσπευση όλων των ενεργειών από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και των εμπλεκόμενων φορέων.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των πρώην δημοτικών αστυνομικών, που για λίγα λεπτά «έπεσε», λόγω φόρτου του συστήματος, η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ επανατοποθετήθηκαν 1.543 στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Ελληνική Αστυνομία), 623 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (καταστήματα κράτησης), 144 στο Υπουργείο Οικονομικών (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων), 30 στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (υπηρεσίες δίωξης του παραεμπορίου) και 382 στο Υπουργείο Εσωτερικών (υπηρεσίες αλλοδαπών και μετανάστευσης – «one stop shop» των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων).

Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα ακολουθήσει η συνεδρίαση των τριμελών ειδικών υπηρεσιακών συμβουλίων των φορέων υποδοχής ώστε να οριστικοποιηθούν οι πίνακες διάθεσης, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την έκδοση των ατομικών πράξεων μετάταξης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή