Αντιφασιστικά συλλαλητήρια, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού».

Η ΚΕΕΡΦΑ διοργανώνει συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 2 μετά το μεσημέρι και στις 4 το απόγευμα συναυλία στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στα Χανιά στην Πλατεία Αγοράς.

Σε εξέλιξη αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το αντιφαστιστικό συλλαλητήριο, στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο διεξάγεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

Η πορεία ξεκίνησε από την Ομόνοια προς την πλατεία Συντάγματος, όπου σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία. Κλειστή είναι η οδός Σταδίου.

Συγκέντρωση στην πλατεία της Αρχαίας Αγοράς (βόρεια του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου) και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν και στη Θεσσαλονίκη εκατοντάδες πολίτες τιμώντας με τη συμμετοχή τους την Παγκόσμια μέρα κατά του Ρατσισμού.

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με βασικό διοργανωτή την Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τον Φασισμό και άλλες αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις στο πλαίσιο του παγκόσμιου γιορτασμού ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό -όπως ορίστηκε η 22α του Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή