Σέρρες: «Βουτιά θανάτου» για νεαρή μητέρα και το βρέφος της

Σέρρες: «Βουτιά θανάτου» για νεαρή μητέρα και το βρέφος της

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πτώση από μεγάλο ύψος οφείλεται ο θάνατος της Κινέζας, 22 ετών, και του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για αυτοχειρία που διέπραξε η Κινέζα τα ξημερώματα, όταν παίρνοντας αγκαλιά το μωρό της, έκανε «βουτιά θανάτου», από τον τρίτο όροφο, από το παράθυρο του φωταγωγού της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στις Σέρρες.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες της νεαρής μητέρας κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη οικογένεια (σ.σ. η νεαρή Κινέζα διέμενε την τελευταία τετραετία στην πολυκατοικία μαζί με τον άνδρα της και τα δυο παιδιά της- ένα τρίχρονο αγοράκι και το βρέφος), που δεν αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα.

Ο σύζυγος της γυναίκας δεν αντιλήφθηκε το γεγονός παρά μόνο όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες πως η νεαρή γυναίκα και το βρέφος κείτονται νεκροί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί προκειμένου να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν την 22χρονη στην αυτοχειρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή