DEREE: Ημέρα Γνωριμίας για Σπουδές, το Σάββατο 5 Απριλίου

DEREE: Ημέρα Γνωριμίας για Σπουδές, το Σάββατο 5 Απριλίου

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποψήφιοι φοιτητές και οι οικογένειές τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το DEREE – The American College of Greece πριν αποφασίσουν πού θα σπουδάσουν συμμετέχοντας στο Discover  DEREE Day που διοργανώνεται το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, 10:30 πμ – 3 μμ.

Η έγκαιρη ενημέρωση για το φθινοπωρινό τετράμηνο του 2014 που ξεκινά το Σεπτέμβριο δίνει στον υποψήφιο φοιτητή πολύτιμες πληροφορίες για τις ανώτατες σπουδές, ενώ οι νέοι που θα αποφασίσουν να εγγραφούν νωρίς έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να ωφεληθούν από το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης του Κολλεγίου που θα ανέλθει σε €3,5 εκατομμύρια για το 2014-15.

Οι νέοι που θα συμμετάσχουν στο Discover DEREE Day θα έχουν επίσης το δικαίωμα για δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία σχετικά με την επιλογή σπουδών και τη μελλοντική επαγγελματική τους κατεύθυνση.

Το φετινό πρώτο Discover DEREE Day πραγματοποιείται Σάββατο για να είναι πιο προσιτό στους υποψηφίους και στις οικογένειές τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Στις 10:00 πμ από τη στάση του Μετρό «Νομισματοκοπείο», θα αναχωρήσει ειδικό λεωφορείο για το campus του Κολλεγίου στην Αγία Παρασκευή. Η αντίστροφη διαδρομή θα ξεκινήσει από το Κολλέγιο στις 15:30. Η μεταφορά είναι δωρεάν. Για όσους επιθυμούν να έρθουν με αυτοκίνητο, θα υπάρχει δωρεάν στάθμευση στο campus του Koλλεγίου.

Το Discover DEREE Day περιλαμβάνει:

• ξενάγηση στο ειδυλλιακό campus 264 στρεμμάτων του DEREE στην Αγία Παρασκευή

• περιήγηση στη σύγχρονη βιβλιοθήκη, τα εργαστήρια και τις ολυμπιακού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις

• παρακολούθηση πραγματικών τάξεων του DEREE για μια πρώτη γεύση της φοιτητικής εμπειρίας στο Κολλέγιο

• συναντήσεις με καθηγητές και συμβούλους που θα εξηγήσουν στους υποψήφιους φοιτητές λεπτομερώς τα προγράμματα σπουδών του Κολλεγίου, καθώς και τη δυνατότητα για παράλληλες σπουδές στο DEREE και στα δημόσια ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

• ενημέρωση για τις προοπτικές που ανοίγονται στους φοιτητές και αποφοίτους τους του Κολλεγίου για υψηλού επιπέδου σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση, για έμμισθη πρακτική εξάσκηση σε διεθνείς εταιρείες και για σπουδές στο εξωτερικό χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

• Πληροφόρηση για τη συνεργασία του DEREE με το Open University της Μεγ. Βρετανίας που οδηγεί στην απόκτηση δύο τίτλων σπουδών και την κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

• ενημέρωση για την εγγύηση DEREE Guarantee ότι τα δίδακτρα του φοιτητή θα παραμείνουν σταθερά κατά τη διάρκεια των σπουδών.

• ενημέρωση για το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης (συνολικού ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ) που προσφέρει το Κολλέγιο

Η ημέρα θα τελειώσει με ελαφρύ γεύμα στο campus του DEREE.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το: http://www.acg.edu/events/discover-deree-day-april2014  ή τηλεφωνήστε στο 210 6009800 ext. 1410

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή