Συγκέντρωση δώρων για παιδιά με ανάγκες

Συγκέντρωση δώρων για παιδιά με ανάγκες

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να γίνει κάποιος νονός ενός παιδιού που έχει ανάγκη από βοήθεια και στήριξη προσφέρει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ολοι μαζί για το παιδί». Για δεύτερη χρονιά, ο ΣΚΑΪ συγκεντρώνει δώρα σε διάφορα σημεία της Αθήνας και άλλων πόλεων προκειμένου να δοθούν σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και τα χρήματα των οποίων δεν επαρκούν προκειμένου να χαρίσουν το γέλιο στα παιδιά τους κατά τις εορτινές ημέρες που έρχονται. Ο τίτλος της διοργάνωσης είναι «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός» και θα λάβει χώρα για τρία Σάββατα, αρχής γενομένης από αύριο.

Τα σημεία συνάντησης και συγκέντρωσης των δώρων είναι τα εξής: στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στον Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, μπροστά από το δημαρχείο, στην Κόρινθο, στη διασταύρωση των πεζόδρομων Πυλαρινού & Εθνικής Αντίστασης και στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερομένους να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους, για τα οποία έχουν ετοιμαστεί ειδικές εκπλήξεις.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, τα οποία θα παραληφθούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων, αλλά και από την ένωση «Ολοι μαζί για το παιδί». Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τελετές βάπτισης δεν προβλέπονται, ωστόσο ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να νιώσει νονός, έστω για μία ημέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή