Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Οκτώ προσαγωγές

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Οκτώ προσαγωγές

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  

Σε οκτώ προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία από τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων συνδικάτων και κομμάτων.

Αυτήν την ώρα οι διαδηλωτές έχουν αποχωρήσει κι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων γύρω από το Σύνταγμα.

  Ένταση  μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας επεκράτησε την Τρίτη κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Αθήνας και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν πορεία επί των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου μέχρι τα σημεία που είχαν αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις λόγω της διεξαγωγής του Eurogroup στο Ζάππειο.

 Πίσω από τα συνδικάτα ακολουθούσαν μέλη αριστερών οργανώσεων, που συγκρούστηκαν, Αμερικής και Σταδίου, με την Αστυνομία, όταν επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Η αστυνομία απάντησε με περιορισμένη χρήση χημικών. Λίγο αργότερα αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν ομάδα νεαρών που επιχειρούσαν να βάλουν φωτιά στην τράπεζα Πειραιώς στην Πανεπιστημίου. Εγιναν πέντε προσαγωγές.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή