Εκπτώσεις των ΕΛΤΑ στην αποστολή δεμάτων

Εκπτώσεις των ΕΛΤΑ στην αποστολή δεμάτων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπτώσεις για την αποστολή δεμάτων εσωτερικού ανακοίνωσαν την Τρίτη τα ΕΛΤΑ. Συγκεκριμένα, βάσει της νέας τιμολογιακής πολιτικής, τα ΕΛΤΑ θα παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να διακινούν δέματα που θα κατατίθενται στα καταστήματά τους με ελάχιστη χρέωση: 1,50 ευρώ ανά δέμα για τις μεμονωμένες αποστολές  και 1,20 ευρώ ανά δέμα για τις ομαδικές αποστολές. Το κάθε κιλό δέματος θα κοστολογείται πλέον προς 0,50 ευρώ.

Τα τιμολόγια που ίσχυαν μέχρι τώρα προέβλεπαν για τα μεμονωμένα δέματα τέλη 3,5 ευρώ για τα δέματα ενός κιλού, 4,1 ευρώ για αυτά των δύο κιλών και 4,8 ευρώ για τα δέματα τριών κιλών. Επίσης, για τα ομαδικά δέματα ίσχυαν πάγια τέλη 2,23 ευρώ και αναλογικά τέλη 0,54 ευρώ ανά κιλό δέματος. Παράλληλα τα ΕΛΤΑ θα παρέχουν σε υποψηφίους και κόμματα ειδικά τιμολόγια για την αποστολή της εκλογικής αλληλογραφίας τους, ενόψει των επικείμενων εκλογών.

 Οι τιμές για τις υπηρεσίες Ad Post (ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη) είναι 100 ευρώ για 1.000 αντικείμενα και για τις υπηρεσίες Unaddressed Mail (ομαδική αλληλογραφία χωρίς διεύθυνση παραλήπτη) 65 ευρώ για 1.000 αντικείμενα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή