Πέντε στην Ηπειρο για τα απορρίμματα

Πέντε στην Ηπειρο για τα απορρίμματα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική φάση πέρασε και ο διαγωνισμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ηπειρο. Οπως ανακοίνωσε χθες η γενική γραμματεία Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), από τις έξι εταιρείες και κοινοπραξίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές οι πέντε.

Πρόκειται για τις: ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Ακτωρ – ΗΛΕΚΤΩΡ, Archirodon Group – Intrakat – Envitec, Τοξότης και ΕΡΕΤΒΟ – ΔΟΜΟΣΠΟΡ – ΕΓΝΩΝ.

Επόμενο βήμα στον διαγωνισμό είναι η τεχνική αξιολόγηση προσφορών και κατόπιν, αν δεν υπάρξουν ενστάσεις, το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και η επιλογή του αναδόχου. Το βασικό κριτήριο για την επιλογή του αναδόχου είναι το χαμηλότερο τέλος χρήσης που θα κληθεί να καταβάλει ο δημότης. Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων ολόκληρης της περιφέρειας Ηπείρου (περίπου 105.000 τόνοι ετησίως). Αναθέτουσα Αρχή είναι η περιφέρεια Ηπείρου. Πρόκειται για τον πέμπτο διαγωνισμό για τη διαχείριση απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ που περνάει στην τελική φάση, μετά τους διαγωνισμούς Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Ηλείας και Σερρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή