Iωάννινα: Κατασχέθηκαν συνολικά 267 κιλά χασίς

Iωάννινα: Κατασχέθηκαν συνολικά 267 κιλά χασίς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποσότητα 160 κιλών χασίς, κατασχέθηκε στο χωριό Βροσύνα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσπρωτίας, ενώ συνελήφθη ένας 32χρονος λαθρέμπορος ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκο στην παλιά Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, γρήγορα εντόπισαν 146 δέματα χασίς μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου. Επιπλέον, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, το αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε μαζί με τα ναρκωτικά, έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ είχε κλαπεί από την Αθήνα.

Ωστόσο άγνωστοι, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία, άφησαν μεγάλη ποσότητα χασίς στο προαύλιο εκκλησίας, στο χωριό Σιταριά Πωγωνίου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που ειδοποιήθηκαν από κάτοικο του χωριού, κατέσχεσαν από τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, 4 ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν συνολικά 107 κιλά χασίς, αλλά και μία βολίδα πυροβόλου όπλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή