Κατασχέσεις ναρκωτικών σε εθνική οδό, Δυρράχειο και Αργυρόκαστρο

Κατασχέσεις ναρκωτικών σε εθνική οδό, Δυρράχειο και Αργυρόκαστρο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 230 κιλά χασίς είχαν κρυμμένα μέσα σε φορτηγό- ψυγείο τρεις άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Σε ειδικές κρύπτες στην οροφή και τα πλαϊνά του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 230 αεροστεγή δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 239.689 γραμμαρίων, τα οποία οι διακινητές εισήγαγαν από γειτονική χώρα και σκόπευαν να τα διαθέσουν στην ελληνική αγορά.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 30χρονος Έλληνας και δύο Αλβανοί, 31 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

2,3 τόνοι κάνναβης στο Δυρράχιο

Οι αλβανικές αρχές κατάσχεσαν 2,3 τόνους κάνναβης στο λιμάνι του Δυρραχίου, 37 χλμ. από τα Τίρανα.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό, με πινακίδες ΠΓΔΜ και συνέλαβαν τον οδηγό του (από την ίδια χώρα).

Η κάνναβη ήταν μοιρασμένη σε πακέτα και ήταν κρυμμένη μέσα σε 40 καναπέδες και σε άλλα έπιπλα που προορίζονταν για το λιμάνι του Μπάρι, στην Ιταλία.

Στο μεταξύ, η αστυνομία κατάσχεσε κοντά στο Αργυρόκαστρο άλλα περίπου 150 κιλά κάνναβης σε όχημα που είχε εγκαταλειφθεί από τον οδηγό του, ο οποίος και κατάφερε να διαφύγει, όταν αντιλήφθηκε ότι τον κυνηγούσαν οι άντρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή