Θεσσαλονίκη: Σε γραμματόσημο η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας του 2014

Θεσσαλονίκη: Σε γραμματόσημο η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας του 2014

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν γραμματόσημο για την Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και με αυτήν την αφορμή, το Σάββατο 12 Απριλίου, διοργανώνεται μία ειδική εορταστική εκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων Κωστής Μελαχροινός, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Πασχαλίδου θα είναι παρόντες στην πλατεία Αριστοτέλους από τις 12.00 έως τις 15.00 για την ειδική παρουσίαση του γραμματοσήμου που θα συνδυάζει ελκυστικές δράσεις για το κοινό.

* Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν δωρεάν 5.000 κάρτες με όλες τις θεματικές της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

* Θα διατίθενται τα γραμματόσημα με το σήμα της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας (ΕΠΝ2014), καθώς και άλλα τέσσερα ειδικά συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα: ειδικό συλλεκτικό τετράδιο με ένθετο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη, ειδικό αριθμημένο φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου σε πολυτελή συσκευασία, σετ 10 καρτών της Θεσσαλονίκης με αυτοκόλλητα γραμματόσημα, βελούδινη κασετίνα με επάργυρο γραμματόσημο της ΕΠΝ2014. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στην πλατεία Αριστοτέλους θα λειτουργούν τροχο-ταχυδρομείο και γραμματοκιβώτιο και θα σας περιμένουν ταχυδρόμοι με πολλές εκπλήξεις.

* Τα ΕΛΤΑ, το Σάββατο 12 Απριλίου δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να φωτογραφηθούν, να δημιουργήσουν επί τόπου το προσωπικό τους γραμματόσημο και να το ταχυδρομήσουν σε όλο τον κόσμο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή