Πάρκινγκ στο σταθμό «Αγία Μαρίνα» από 14/04

Πάρκινγκ στο σταθμό «Αγία Μαρίνα» από 14/04

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Απριλίου ξεκινά η λειτουργία του σταθμού στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο σταθμό «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του Μετρό. Το πάρκινγκ είναι χωρητικότητας 383 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων και θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ.

Η στάθμευση για τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα είναι δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων επιβατών, αλλά και την επιβράβευση των πιστών πελατών. Οι επιβάτες θα δικαιούνται δωρεάν ημερήσια στάθμευση, με την επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου, που είναι σε ισχύ την ημέρα στάθμευσης, καθώς και με την επίδειξη μηνιαίας ή ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών. Οι κάτοχοι καρτών σε ισχύ, θα δικαιούνται και δωρεάν μηνιαία στάθμευση.

Παράλληλα, για τους μη χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς οι τιμές στάθμευσης θα είναι χαμηλές, σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί η τοπική κοινωνία  στις δεδομένες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, όπως επισημαίνει η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή