Στο ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα για 190 θέσεις στη ΝΕΡΙΤ

Στο ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα για 190 θέσεις στη ΝΕΡΙΤ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2014, που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 71 θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και 119 θέσεων προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΝΕΡΙΤ ΑΕ.

Σημειώνεται ότι οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 12 Απριλίου έως και την πάροδο της 22ας Απριλίου 2014.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων, καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή