Επιβάτης απείλησε με πιστόλι ελεγκτές του ΟΑΣΑ

Επιβάτης απείλησε με πιστόλι ελεγκτές του ΟΑΣΑ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνταξιούχος αστυνομικός, 61 ετών, απείλησε με πιστόλι ελεγκτές του ΟΑΣΑ, οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και επειδή δεν είχε εισιτήριο τον κατέβασαν από το λεωφορείο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στο λεωφορείο της γραμμής Ομόνοια- Πειραιά, στο ύψος των Πετραλώνων, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Τριπτολαίμου.

Οι δύο ελεγκτές, κατά τον έλεγχο που έκαναν στους επιβάτες του λεωφορείου, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας δεν είχε εισιτήριο και του ζήτησαν να κατέβει μαζί τους προκειμένου να βεβαιώσουν το πρόστιμο. Ο επιβάτης τους ακολούθησε χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίρρηση, αλλά, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, όταν βρέθηκαν στο δρόμο, τράβηξε ένα πιστόλι και το ακούμπησε στο στήθος του ενός από τους ελεγκτές. Η ενέργεια προκάλεσε πανικό στους ελεγκτές και σε διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για συνταξιούχο αστυνομικό και το όπλο το κατείχε νόμιμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων, όπου υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του οι δύο ελεγκτές και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή