Εκρηξη στην είσοδο του σπιτιού του Ιω. Σμπώκου

Εκρηξη στην είσοδο του σπιτιού του Ιω. Σμπώκου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκρηξη στην οικία του κ. Ιωάννη Σμπώκου σημειώθηκε χθες στις 21.05, στην οδό Καραϊσκάκη 70 στην Κηφισιά. Η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο του μαντρότοιχου της μονοκατοικίας. Ο Ιωάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών, είναι καταδικασμένος σε φυλάκιση 16 ετών για παράνομες ενέργειες στις προμήθειες οπλικών συστημάτων.

Της έκρηξης δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, ενώ τα συνεργεία της ΕΛ.ΑΣ. δεν βρήκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να θεωρεί ότι μάλλον οι δράστες πέρασαν από τον δρόμο και πέταξαν στην είσοδο της οικίας μασούρι δυναμίτη, το οποίο και εξερράγη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην καγκελόπορτα και στην κατασκευή πάνω απ’ αυτή.

Την ώρα της έκρηξης στο σπίτι βρισκόταν μία οικιακή βοηθός, η οποία δεν τραυματίστηκε. Δεν υπήρχαν άλλα μέλη της οικογένειας Σμπώκου. Στις 30 Ιουνίου του 2010 άγνωστοι είχαν πυρπολήσει το αυτοκίνητο του υιού του κ. Σμπώκου έξω από τη συγκεκριμένη οικία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή