Σαντορίνη: Στην εντατική Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο

Σαντορίνη: Στην εντατική Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται μία Αμερικανίδα η οποία τραυματίστηκε μαζί με άλλα τρία άτομα στη Σαντορίνη από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου.

Η Αμερικανίδα, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη από τους υπόλοιπους, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται με εγκαύματα κυρίως στα πόδια.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

Την ίδια ώρα, δύο άτομα ηλικίας 34 και 23 ετών, που σύμφωνα με τις Αρχές προκάλεσαν τον τραυματισμό, με αυτοσχέδιο βαρελότο, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια της Ανάστασης στην Οία, έριξαν αυτοσχέδιο βαρελότο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά ατόμων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή