Προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε δήμους

Προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε δήμους

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εποχικές προσλήψεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στους δήμους από το φθινόπωρο. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η πρόσληψη 6.462 υπαλλήλων με συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ Α΄ βαθμού και με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ για χρονικό διάστημα από οκτώ έως έντεκα μήνες.

Οι ειδικότητες που θα αναζητηθούν είναι οδηγοί, εργάτες, χειριστές μηχανημάτων, καθαριστές, γυμναστές, τεχνίτες, οικοδόμοι, οδηγοί λεωφορείων, καθηγητές χορού κ.ά.

Πρόκειται για προσωπικό που θα εξυπηρετήσει ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, δηλαδή υπηρεσίες για τις οποίες οι ωφελούμενοι δημότες πληρώνουν τέλη όπως ο καθαρισμός, η ύδρευση και ο ηλεκτροφωτισμός.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με την εποπτεία του ΑΣΕΠ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις εντός δεκαημέρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή