Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο Κασιδιάρης

Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο Κασιδιάρης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στον περίβολο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης όπου συνηθίζει να εκκλησιάζεται η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, επέλεξε να γιορτάσει την Ανάσταση ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έφτασε στην εκκλησία πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα και αποχώρησε λίγο μετά την Ανάσταση. Πηγή του υπουργείου Δημόσιας Τάξης διευκρίνισε χθες ότι η παρουσία του υπόδικου βουλευτή έγινε αντιληπτή από ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που εκκλησιάζονταν στον Ναό των Ταξιαρχών. Κατόπιν συνεννόησης, τα μέλη της ηγεσίας του σώματος απέφυγαν να πάρουν θέση στην εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της λειτουργίας και άφησαν τον Ηλ. Κασιδιάρη να ανεβεί μόνος του σ’ αυτή. Περίπου πέντε λεπτά μετά την Ανάσταση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. αποχώρησε συνοδευόμενος από γυναίκες υποψήφιες της «Ελληνικής Αυγής» για τον Δήμο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι ήδη από τα ξημερώματα της Κυριακής υπάρχει σχετική ανάρτηση (συνοδευόμενη από φωτογραφία) στον λογαριασμό που διατηρεί ο Ηλ. Κασιδιάρης στο Twitter. Αξιωματούχος του υπουργείου σημείωσε χθες ότι «η εκκλησία είναι ενοριακή και επομένως τις ημέρες που υπάρχει προγραμματισμένη λειτουργία η πρόσβαση των πολιτών στον ιερό ναό είναι ελεύθερη». Τον περασμένο Μάρτιο, στο μνημόσυνο για τον θάνατο των αξιωματικών της ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν από κακοποιούς στου Ρέντη, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πάλι επιχειρήσει να παραστεί στην τελετή στο σημείο όπου στέκονταν οι επίσημοι, ωστόσο είχε εκδιωχθεί από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή